Hvordan skal jeg skrotte min bil nemt og enkelt?

Lad mig betale dig en høj skrotpræmie. Jeg afmelder din bil og sørger for at den bliver afviklet miljømæssigt korrekt. Du kan vælge at få afhentet bilen eller selv aflevere skrotbilen når den skal skrottes.

Jeg vil have min bil skrottet -Hvad gør jeg?

Nyd den formidable service og de penge som vi betaler dig når vi henter din skrotbil. Slip for besværet med aflevering af skrot bilen da vi kan afhente bilen hos dig, På hele Sjælland. Du aflevere den selv og få en sjat ekstra penge for besværet, som du måtte have haft 

Hvad sker der med skrotbilen når den bliver afmeldt og skrottet?

Bilen bliver indleveret og hugget op. dvs, man demonterer de reservedele fra bilen, som man mener, at mand kan genbruge på to forskellige måder.

1. genbrugt som metal der bliver smeltet og derefter brugt til at bygge biler, eller andet med det genbrugte metal.

2. man sælger de gode dele fra den gamle bil, som reservedel eks. kan autoophuggeren, skrotte metal dele og sælge spejle, dæk, gearkasser mm. brugt.

Miljø hensyn når min bil skrottes?

Der bliver faktisk taget rigtig meget hensyn til miljøet, når bilen bliver skrottet. Og det er en af de grunde, der gør at man ikke kan få mere end lige under 2000,-kr som minimum i skrotpræmie. Find ud af mere om skrotpræmie her. Der er simpelthen udgifter ved at afmontere gummi, glas, olie, og eks. elektronik fra bilen.

Bildemontering og genbrug af biler.

Alle retningslinier for skrotning og genbrug af biler bliver overholdt. Og alle nødvendige miljøgodkendelser er tilstede, når du vælger at lade mig skrotte din bil – Så udfyld formularen på siden, hvis du ønsker at tage første skridt, mod miljø hensynsfuld afvikling af din bil, uden at miste penge på det.vi køber osse biler som ikke er til skrot, så hvis i har en bil i bare vil sælge,er vi altid klar på en god handel.

Luk menu
Ring nu